Luvion Smart Optics Baby Hd Wifi Babyfoon

€ 84,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de Luvion Smartoptics HD Wifi Camera ben je altijd verbonden! Thuis op de bank of wanneer de kleine bij de oppas is, je kunt altijd en overal meekijken via je smartphone of tablet.
De Full HD Smartoptics camera(s) zijn makkelijk te koppelen op je eigen netwerk via de gebruiksvriendelijke SmartLife app voor Android en iOS. De app zorgt voor een veilige versleutelde verbinding met uw Smartoptics camera. Alleen met je eigen beveiligde account kun je verbinding maken met jouw camera. Zo kun je er zeker van zijn dat de verbinding alleen gemaakt kan worden door jou of met jouw toestemming.

Kies ervoor de app continue in beeld te nemen om de kleine in de gaten te houden of gebruik de handige notificaties en kijk alleen bij een geluids- of bewegingswaarschuwing. In de app vind je verder handige extras. Houd bijvoorbeeld de temperatuur en luchtvochtigheid in het kamertje gemakkelijk in de gaten. Gebruik de pan tilt functie van de camera om de camera via de app optimaal te positioneren. Of benut de slaapliedjes of terugspreekfunctie in de app om de kleine op afstand gerust te stellen. Tot slot leg je bijzondere momenten via de app makkelijk vast via de opnamefunctie.

De camerabeelden worden in Full HD beeldkwaliteit opgenomen, via de app breng je de beelden gemakkelijk optimaal in beeld op jouw eigen schermen! Gebruik je smartphone en/of die van je partner. Of gebruik een oude tablet of telefoon als vaste monitor voor in huis. Op die manier heb je gratis een goede babyfoon set met monitor en camera voor thuis. Dankzij infrarood nachtzicht op de camera zijn de beelden bovendien onder alle omstandigheden uitstekend.
Met de Luvion Smartoptics HD Wifi Camera heb je overal ter wereld toegang tot je camera(s). Altijd wanneer de camera verbonden is op je netwerk en is ingeschakeld kun je deze in de app terugvinden en via de app contact maken. De enige vereiste is een goede internetverbinding (4G, 5G of Wifi) op de smartphone of tablet.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luvion Smart Optics Baby Hd Wifi Babyfoon
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 879020
Merk Luvion
Catalogusnummer 51
EAN-code 08790200 | 8718546340567
Type Beeldbabyfoon
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.