Maxi Cosi Titan Plus I-Size Authentic Black

€ 299,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Elke ouder wil dat zijn of haar kind veilig en comfortabel door het leven gaat. De Titan Plus i-Size is een groep 1-2-3 autostoeltje dat dezelfde hoge veiligheidsnormen biedt als zijn hoogwaardige grote broer, de Titan Pro i-Size, en dezelfde belangrijke kenmerken heeft zoals: verbeterde G-CELL-technologie voor maximale bescherming bij zijdelingse botsingen en 4 ontspannende ligstanden voor meer comfort. De Titan Plus i-Size is een voorwaarts gericht autostoeltje dat met je kind meegroeit vanaf een leeftijd van 15 maanden tot 12 jaar.
De Titan Plus i-Size voldoet aan dezelfde hoge veiligheidsnormen als zijn hoogwaardige grote broer, de Titan Pro i-Size, die in 2022 door StiWa/ADAC indrukwekkend werd beoordeeld met 4-sterren. Aangezien 45% van de botsingen van opzij komen, beschikt de Titan Plus i-Size over verbeterde, geïntegreerde G-CELL-technologie. Deze is ontworpen om de krachten van een botsing op te vangen en weg te geleiden van je kind, zodat de kans op letstel rond het hoofd, de nek en schouders wordt verminderd. Dit biedt bijna 11 jaar lang maximale bescherming voor je kind. Dit groep 1-2-3 ISOFIX-autostoeltje heeft veiligheidskussens van zacht schuim in de hoofdsteun die het risico op hoofdletsel verminderen en je kleintje meer comfort bieden. De Titan Plus i-Size biedt de best mogelijke bescherming.
Eenvoudig reizen plus eenvoudige installatie. De groep 1-2-3 Titan Plus i-Size maakt alledaagse gezinsreizen gemakkelijk, jarenlang. De Titan Plus i-Size kan snel en eenvoudig in elke auto worden bevestigd dankzij de ISOFIX-installatie en de top tether. Naarmate je kind groter wordt, kan de hoofdsteun eenvoudig worden versteld en met de vijfpunts veiligheidsgordel kun je je kleintje met één simpele klik in en uit de auto tillen. Als je kind moe is, kun je de zitting snel en eenvoudig met slechts één hand in een ligstand zetten, zodat je kind binnen enkele seconden in slaap valt. Ging dat ook maar altijd zo tijdens bedtijd!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Maxi Cosi Titan Plus I-Size Authentic Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 874599
Merk Maxi Cosi
Catalogusnummer 8836671110
EAN-code 08745996 | 8712930183693
Type Maxi Cosi Titan Plus
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.