Terug

NERF

Het speelgoedmerk Nerf staat bekend om zijn stoere speelgoedwapens.
Daag je vrienden, vriendinnen of familie uit voor een heuse battle: wie is de beste schutter en kan zijn tegenstanders raken?
Met het speelgoed van Nerf waant jong en oud zich in een heuse actiefilm.

Foam Geweren

De foamgeweren van Nerf schieten met precieze Nerf Elite Foam Darts. Je kan kiezen uit de Nerf... Elite, Nerf Mega, Nerf Modulus, Nerf Zombie of Nerf AccuStrike geweren. Kies je voor Accustrike, dan kan je gebruik maken van de nog preciezere AccuStrike Dars. Zo kan je vanop grote afstand nog altijd perfect jouw doelwit raken.

Toon Meer
Pistolen/Geweren

De NERF rival serie is een blaster serie speciaal bedoeld voor de wat oudere kinderen en volwassenen (vanaf 14 jaar)....in plaats van pijltjes, schieten Rival blasters met schuimballetjes. Deze balletjes kunnen eenvoudig en snel in de magazijnen geladen worden; De balletjes worden met een snelheid van wel 110km/uur afgeschoten! Wij raden daarom bij het gebruik van deze blasters altijd aan oogbescherming te dragen.

Toon Meer
Autobanen

Kids kunnen geweldige stunts uitvoeren als ze de foam auto's lanceren uit de Nerf blasters!... Lanceer ze voor hoge, verre en snelle stunts!

Toon Meer
Laserpistolen

De nieuwe NERF Laser Ops Pro serie is een compleet nieuwe lijn van NERF! Deze blasters schieten... geen pijltjes maar Infrarood stralen zodat je pijltjes nooit op geraken.
Als je geraakt bent, merk je dat door een licht- en geluidseffect. De Laser Ops Pro seri blasters kunnen gebruikt worden in verschillende teams, of ieder speelt voor zichzelf. Met de NERF Laser Ops Pro app heb je de mogelijkheid om met augmented reality op vleigende objecten te schieten in je omgeving, waardoor je ook alleen kunt wpelen.
De gevechten kunnen spannender gemaakt worden met de NERF Laser Ops Pro app. Met de meegeleverde band kan de gsm om de pols gedragen worden. In de app kun je real-time informatie krijgen, je blaster personalizeren, performance checken, power-ups verdienen en je tegenstanders lokaliseren.

Toon Meer