NERF

Het speelgoedmerk Nerf staat bekend om zijn stoere speelgoedwapens.
Daag je vrienden, vriendinnen of familie uit voor een heuse battle: wie is de beste schutter en kan zijn tegenstanders raken?
Met het speelgoed van Nerf waant jong en oud zich in een heuse actiefilm.

Autobanen

Kids kunnen geweldige stunts uitvoeren als ze de foam auto's lanceren uit de Nerf blasters! Lanceer ze voor hoge, verre en snelle stunts!

Laserpistolen

De nieuwe NERF Laser Ops Pro serie is een compleet nieuwe lijn van NERF! Deze blasters schieten geen pijltjes maar Infrarood stralen zodat je pijltjes nooit op geraken.
Als je geraakt bent, merk je dat door een licht- en geluidseffect. De Laser Ops Pro seri blasters kunnen gebruikt worden in verschillende teams, of ieder speelt voor zichzelf. Met de NERF Laser Ops Pro app heb je de mogelijkheid om met augmented reality op vleigende objecten te schieten in je omgeving, waardoor je ook alleen kunt spelen.
De gevechten kunnen spannender gemaakt worden met de NERF Laser Ops Pro app. Met de meegeleverde band kan de gsm om de pols gedragen worden. In de app kun je real-time informatie krijgen, je blaster personalizeren, performance checken, power-ups verdienen en je tegenstanders lokaliseren.