Over Multi Bazar

Multi Bazar is na 30 jaar uitgegroeid tot een zeer succesvolle lokale onderneming met ondertussen twee vestigingen en ongeveer 12 000m² winkeloppervlakte. Ons familiebedrijf kende een bloeiende evolutie en ondertussen stapte de tweede generatie reeds mee in de winkel.

Wij dragen klantgerichtheid hoog in het vaandel en we willen iedereen persoonlijk van dienst zijn. In onze winkels in Pittem en Izegem wordt een zeer ruim assortiment aan producten aangeboden, tegen een zeer voordelige prijs. Dankzij onze ruime assortiment vindt iedereen zijn zin.

Met Multi Bazar doen we ons best om in te spelen op de hedendaagse ontwikkelingen en toekomstgericht te denken. Zo werden er in de winkels verschillende elektronische informatiezuilen geplaatst. Via deze zuilen kunnen klanten een plattegrond van de winkel raadplegen en makkelijk producten opzoeken en controleren naar hun beschikbaarheid

Zin om met ons mee te groeien?

Heb je zin om deel uit te maken van ons groeiend familiebedrijf? Bekijk dan zeker onze vacatures of solliciteer vrijblijvend! Misschien hebben wij de geknipte job voor jou!

Lees meer