Over Multi Bazar

Multi Bazar is na 30 jaar uitgegroeid tot een zeer succesvolle lokale onderneming met ondertussen twee vestigingen en ongeveer 12.000 m² winkeloppervlakte. Ons familiebedrijf kende een bloeiende evolutie en ondertussen stapte de tweede generatie reeds mee in de winkel. Hierbij dragen wij klantgerichtheid hoog in het vaandel en willen wij iedereen persoonlijk van dienst zijn. In onze winkels in Pittem in Izegem wordt een zeer ruim assortiment aan producten aangeboden, steeds tegen een zeer voordelige prijs. Dankzij deze ruime productkeuze vindt iedereen zijn zin.
Met Multi Bazar doen we ons best om in te spelen op de hedendaagse ontwikkelingen en toekomstgericht te denken. Zo werden er in de winkels verschillende elektronische informatiezuilen geplaatst. Via deze zuilen kunnen klanten een plattegrond van de winkel raadplegen en makkelijk producten opzoeken en controleren naar hun beschikbaarheid. Heb jij zin om met ons mee te groeien? Neem zeker een kijkje naar de openstaande vacatures. Misschien hebben wij de geknipte job voor jou!

Vrijblijvend solliciteren
Staat er niet meteen een vacature open die bij jou past? Stuur gerust je CV en motivatie door naar jobs@multibazar.be. We lezen met veel plezier waarom je graag bij ons komt werken en wat je voor ons zou kunnen betekenen. Misschien kan je ons wel overtuigen!

Toon Meer