Owlet Camera 2

€ 159,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De geheel nieuwe Owlet Cam 2 in het wit geeft je het gevoel dat je er altijd bent, waar je ook bent. Stream HD-video met nachtzicht naar je telefoon.

Met de nieuwste functie van de Cam 2 kun je videoclips van geluids-, bewegings- en huilmeldingen bekijken en opslaan, zodat je de subtiele signalen van Baby beter kunt leren. Plus, weet dat Baby comfortabel is met kamertemperatuur- en vochtigheidsmetingen, allemaal beschikbaar op één plek in de Owlet Care-app.

De Owlet Cam 2 is de slimme Wi-Fi-babyfoon die veilige HD-video van uw kleintje in betrouwbare helderheid streamt vanaf elke locatie naar uw telefoon. Verander je telefoon in een slimme babyfoon en stream HD-nachtzicht met een groothoekweergave, 4x pinch-to-zoom en kamertemperatuursensor voor volledig zicht in de wieg + kamer van je baby.

Met geluids- en bewegingsmeldingen en achtergrondaudio die wordt afgespeeld terwijl u uw telefoon voor andere taken gebruikt, hoeft u nooit meer een moment te missen. Stream veilige, gecodeerde gegevens alleen naar degenen die jij kiest, zodat je weet dat je kleintje veilig is en laat de Owlet Cam je alles laten zien wat je wilt zien wanneer je het wilt zien.

Je hebt een smartphone nodig om deze camera te gebruiken, waar je de Owlet-app voor moet downloaden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Owlet Camera 2
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 858589
Merk Owlet
Catalogusnummer OW-CA-2
EAN-code 08585899 | 850028962787
Type Babyfoon met bewegingssensor
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.