Purse Pets Cheetah Belt Bag

€ 34,99 € 0,07
Special Price € 24,95 € 0,07
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Maak je look helemaal af met het Purse Pets Cheetah-riemtasje. Deze fantastische en functionele interactieve Purse Pets-handtas voor meisjes zit boordevol stijlvolle functies. Ze reageert op je aanraking, heeft meerkleurige lichtgevende cheeta-stippen en meer dan 30 leuke geluiden en lichteffecten.

Cheetah heeft prachtige details, waaronder kunstleren accenten, zeer expressieve ogen, een metalen rits en een verstelbare bedrukte Purse Pets-riem die je kunt dragen zoals je maar wilt. Als je onderweg bent, maakt ze stoere geluiden terwijl ze met je communiceert en haar stippen lichten continu op met een watervaleffect in regenboogkleuren. Tik op haar hoofd om de kleurverandering te versnellen of houd het vast en laat het los om een effen kleur te kiezen die bij je look past. Ontdek de beats van Cheetah met het Regenboogfeestje. Met vijf nummers heeft deze trendy cheeta meer muziek dan welke andere Purse Pet dan ook. Terwijl ze muziek speelt, lichten haar gekleurde stippen op. Raak haar hoofd aan om van nummer te veranderen en houd haar hoofd vast om je eigen geluiden toe te voegen voor het ultieme dansfeestje. Het is echt zo leuk.

Wil je weten wat jouw stijlstemming is? In Discowaarzegger voorspelt Cheetah dit met schattige geluiden en nog meer lichteffecten. Houd haar hoofd vast en laat het los om haar stemmingsvoorspelling te onthullen: oranje en gele lichtjes voor speels, wit voor dromerig, paars en roze voor glamoureus en nog veel meer. Met Cheetah combineer je muziek met mode. Pas de riem aan en draag Cheetah als een crossbody tas, over de schouder of rond de taille. Personaliseer je riemtasje met een Luxey Charms-personage (afzonderlijk verkocht) voor de ultieme Purse Pets-mix.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Purse Pets Cheetah Belt Bag
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 866093
Catalogusnummer 645-6066544
Type Purse Pets
Leeftijd 5+ jaar
EAN-code 08660930 | 778988457528
Merk Purse Pets
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.