Back To School

Ga naar school met Multi Bazar

Het is weer zo ver, het schooljaar is opnieuw van start gegaan! Met Multi Bazar kom je ook dit jaar weer perfect door.

B2S - Rugzakken
B2S - Schooltassen
B2S - Thema's

Met een gevulde pennenzak heb je altijd een balpen bij de hand wanneer nodig. Niet veel plaats over in je rugzak voor een grote pennenzak? Geen zorgen, we hebben ook kleinere exemplaren waar je snel de basics (balpen, potlood, latje) in kwijt kan.

We kennen allemaal het probleem van losse blaadjes waarvan we niet weten waar ze thuis horen. Dit jaar voorkom jij dit probleem! Met een aparte map voor elk vak twijfel je niet meer welk blaadje waar hoort en in welke volgorde. Ook in de handige elasto- en harmonicamappen zijn je documenten makkelijk te ordenen.

We kennen allemaal het probleem van losse blaadjes waarvan we niet weten waar ze thuis horen. Dit jaar voorkom jij dit probleem! Met een aparte map voor elk vak twijfel je niet meer welk blaadje waar hoort en in welke volgorde. Ook in de handige elasto- en harmonicamappen zijn je documenten makkelijk te ordenen.

Vul je voorraad balpennen, potloden, kleurstylo’s, markeerstiften bij de start van het schooljaar aan. Zo ben je onmiddellijk mee met het bijhouden van je cursussen en kan je meteen aan de slag met je eerste huiswerk.

Papier met lijntjes, ruitjes, vierkantjes, of gewoon blanco papier? Met het juiste schriftje maak jij de beste samenvattingen. De Atoma-schriftjes zijn enorm handig omdat je de blaadjes achteraf nog kan wijzigen van volgorde

Ben jij een creatieve duizendpoot die steeds elk idee op papier wil schetsen? Met jouw kleuren en stiften bij de hand, kan je elk geniaal idee op papier schetsen. Het kan ook zijn dat je voor sommige vakken kleurpotloden en viltstiften nodig hebt. Hier vind je zeker de geschikte.

Volg je een richting waar je plastische opvoeding krijgt? Dan zal je zeker enkele spullen nodig hebben om te schilderen. Plakkaatverf, acrylverf, aquarelverf, penselen, mengpotjes… Neem je lijst bij de hand, want hier vind je zeker wat je zoekt.

Neem jij je lunchpakket mee om over de middag op school op te eten? Dan is het belangrijk dat je een handige brooddoos kan meenemen. Je boterhammen of lunch worden niet geplet én het is goed voor het milieu. Ook voor snacks, fruit en tussendoortjes vind je hier de passende bewaardozen.

Bij Multi Bazar kan je het schooljaar met een gerust hart aanvatten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om er opnieuw in te vliegen. Vulpennen, balpennen, potloden ... om je cursussen correct in te vullen. Netheid is even belangrijk als correctheid, daarom vind je bij ons latjes, passers, rekenmachines... Kleurpotloden, stiften, water- en plakkaatverf... om je even uit te leven wanneer de theoretische vakken je even teveel worden. Maar ook mappen, nietjesmachines en perforatoren om je boeken op orde te houden. Met de juiste schooltas of rugzak berg je alle nodige boeken en schriften handig op en met de juiste lunchboxen neem je op ecologische manier jouw lunchpakket mee naar school.

Ga jij vanaf september ook naar de tekenacademie? Met onze handige checklist ben je zeker voorbereid op een jaar vol tekenen, knutselen, schilderen en nog zoveel meer. Je zal zien dat je tegen het einde van het jaar al heel wat bijgeleerd zal hebben.

Ontdek onze nieuwste schoolfolder vol inspiratie om het nieuwe schooljaar aan te vatten. Wees voldoende voorbereid en haal alles in huis voor 3 september. Zo kan je met een gerust hart genieten van de rest van de vakantie.