Gezelschapspelen Peuters & Kleuters Terug

Gezelschapsspelletjes voor Peuters & Kleuters

Spelletjestijd voor je peuter of kleuter! Bij Multi Bazar bieden we een ruime keuze aan gezelschapsspelletjes voor de allerkleinsten. Ontdek de grappige actiespellenv an Megablue, Ravensburger of Goliath. De eerste spellenreeks van Haba is dan weer speciaal ontworpen om de ontwikkeling van de kleine kinderen te stimuleren. Wil je een echte Einstein maken van je peuter? Dan kan je zijn / haar kleine brein reeds trainen met de denkspelletjes van Smart Games.

Breinbrekers

Smart Games zijn superleuke en logische denkspellen voor één of meerdere spelers. Er zijn al Smart Games voor kinderen vanaf 3 jaar. De opdrachten... hebben een stijgende moeilijkheidsgraad. De opdrachten worden geleidelijk uitdagender. Zo blijft elk spel interessant en leuk.

Toon Meer
Bordspellen

De serie 'Mijn Eerste Spellen' van Haba is speciaal door pedagogoen en spelauteurs ontwikkeld voor kleine kinderen. Allereerst leren ze... door het vrije spel het materiaal kennen, zodat ze met de verschillende mogelijkheden vertrouwd raken. Pas daarna komen er spelregels aan te pas.
Ontdek ook de gezelschapsspelletjes met de favoriete helden van je kleine kapoen, zoals Bumba, Plop, Maya de Bij of de hondjes van Paw Patrol.

Toon Meer
Actiespellen

Actiespellen onderscheiden zicht van de standaard bord- en kaartspellen omdat ze veel dynamischer zijn. Bij de meeste actiespellen... gaat het om een snel reactievermogen, maar er zijn er ook die vooral het concentratievermogen op de proef stellen. Actiespellen kennen over het algemeen weinig spelregels en zijn daarom relatief eenvoudig en dus uitermate geschikt om te spelen met kinderen.

Toon Meer