Poppen & Knuffels Terug

De poppen & poppenaccessoires van Multi Bazar

Interactieve Poppen

Deze poppen met functies, laten het mama'tje of papa'tje in uw kleine schat naar boven... komen. Is uw kind van het zorgzame type, dan is de Ciciobello Bobo-pop echt iets voor hem/haar! Ciciobello is namelijk ziek. Door hem te verzorgen kan je hem genezen. De nieuwe Baby Born interactieve poppen hebben een zacht lijfje. Perfect om mee te knuffelen! De levensechte functies - die allemaal werken zonder batterijen - zijn nog makkelijker om mee te spelen.
Houd je kleine spruit meer van spelletjes? Dan is de Baby Born Funny faces-pop iets voor hem/haar. Als je het voorhoofd van de ondeugende baby raakt, bedekt zij haar ogen en bij het wegtrekken van haar hand, hoor je een vrolijke Koekoek!
De elektronische Baby Annabell-pop met haar zachte lichaam en vele functies wordt graag vertroeteld als een echte baby. Het complete assortiment van accessoires zorgt ervoor dat je pop niets tekort komt.
De Little Love-poppen van Vtech hebben elk hun eigen functies, met een educatieve toets zoals we van Vtech gewoon zijn.
Luvabella is de allernieuwste en meest levensechte pop onder de interactieve poppen. Ze kan schaterlachten, eten, haar flesje drinken… Het is net een echte baby! Ze reageert met wel 500 unieke reacties. Wat leer jij haar?

Toon Meer
Poppen

De Newborn-poppen van Baby Annabell en de Baby Born First Love-poppen zijn super zacht.... Speciaal gemaakt voor pasgeboren baby's.
De Baby Annabell Heartbeat-pop laat een zachte hartslag horen. De gewone popjes hebben een rammelaartje in zich. Vanaf 1 jaar kan uw kleintje spelen met de My First Baby Annabell-poppen met hun schattige, slaperige oogjes en zachte lichtaampjes.
De poppen in het My Little Baby Born assortiment hebben ook een zacht lichaampje en wakkeren het zorgzame in uw kleine poppenmama of -papa aan. Hun kleertjes hebben een 'easy fit cut' waardoor ze eenvoudig aan en uit kunnen gedaan worden. Dit jaar heeft de Baby Born Sister er een broertje bij! Baby Born Brother heeft mooi bruin haar en is superschattig in zijn stoere outfit met sneakertjes. Broer en zus hebben beweegbare ledematen en kunnen zelfstandig rechtstaan. Ze drinken water, huilen en kunnen in bad. Daarnaast heeft Baby Born nu ook een Zeemeerminpop, die beweegt in het water door zachte slagen met haar staart. Ze heeft mooi lang haar en de bijgeleverde tiara staat haar beeldig!
De levensechte poppen van Llorens worden met de hand gemaakt. De kennis en ervaring die nodig is om deze prachtige levensechte poppen te fabriceren, is doorgegeven van grootvader op vader en nu op de jongste generatie.
En ken je Nella al? Nella is meer dan alleen een prinses, en meer dan alleen een ridder. Zij is de ridderprinses! Met de hulp van haar vrienden vecht ze voor gerechtigheid. Nella en haar vrienden vind je hier.

Toon Meer
Poppenkleertjes

Welke outfit trekken we vandaag aan? Gaan we naar het strand, of op stap met de dieren?...
Voor elke gelegeheid is er een passende outfit. En ook voor elke maat van pop. Hier vind je alle kleertjes voor je Baby Born of Annabel-poppen. De collectie van Helles vult het asortiment mooi aan met poppenkledij in 2 maten: 28-35cm voor kleine poppen en 35-45cm voor de gewone poppen. Ook voor schoentjes, badpakken, kousen en andere accessoires kan je hier komen shoppen.

Toon Meer
Poppenverzorging

Kies je een houten bedje of toch een wiegje in plastiek? Als je meerdere poppen hebt, dan kan je... voor een stapelbedje gaan. Om je pop comfortabel eten te kunnen geven, hebben we verschillende modellen eetstoelen. En ga je op stap, dan kan je de spulletjes voor je pop mooi meenemen in een handige verzorgingstas, net als mama.

Toon Meer
Poppenwagen

Een poppenwagen is onmisbaar voor alle poppenmoeders die met hun baby op stap gaan. De 3-in-1... poppenwagen van Smoby is erg handig, je kan hem omvormen in een buggy, kinderwagen of je kan de draagmand los gebruiken. Heb je meerdere poppen? Dan kunnen die samen op stap in de tweelingbuggy van Smoby.
Voor de Baby Born-poppen is er een nieuwe lijn met een wandelwagen, een buggy of een sportieve driewieler. Daarnaast hebben we nog een ruime keuze aan wandelwagens en buggy's voor klein en groot.

Toon Meer

Uitgelichte Merken