Swim Essentials Luchtmatras 180X140Cm Green Avocado

€ 24,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met dit in het oog springen avocado luchtbed zul je niemand meer ontgaan op het strand! Met zijn enorme grootte, fantastisch kleurrijke design en een strandbal die als avocadopit dient zul je uren speelplezier kunnen beleven aan dit luchtbed.

Je kunt dus zelf lekker relaxen op dit luchtbed, terwijl de rest een spelletje speelt met de opblaasbare bal die erbij zit. De vorm van het luchtbed is perfect gemaakt naar de lighouding van de mens en je zult dus heerlijk tot rust kunnen komen in het opblaasbare luchtbed. Met de uitneembare pit kun je dus urenlang spellen spelen zoals volleybal en vervolgens lekker uitrusten op de avocado zelf.


De opblaasbare avocado is met zijn grootte echt een aanwinst voor op het strand! Je kunt zelf lekker bovenop de avocado gaan liggen met zijn perfecte ligvorm, waardoor je niet overal zand hebt zitten! Dit opblaasbare luchtbed is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om als cadeau te geven aan je vrienden, geliefde of familie!

Bovendien is het luchtbed volledig gemaakt van gerecycled karton en hiermee is het product ook nog eens duurzaam! Je steelt dus op een duurzame manier de show, wat wil je nog meer!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Swim Essentials Luchtmatras 180X140Cm Green Avocado
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 868921
Catalogusnummer 2020SE08
Type Luchtmatrassen
Leeftijd 6+ jaar
EAN-code 08689214 | 7432233922973
Merk Swim Essentials
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.