tuinmeubelen Terug

Loungesets

Met een loungeset van Multi Bazar ontdekt u hoe fijn het is om te ontspannen in uw eigen tuin. Ga zitten in één van onze comfortabele loungesets en geniet volop van uw tuin, samen met uw gezin, vrienden of familie Een loungeset maakt uw tuin of terras nog gezelliger.

Een loungeset aankopen: waar let u op?
Bij de aankoop van een loungeset komen een aantal belangrijke zaken kijken: hoeveel ruimte heb je in jouw tuin of terras voor een loungeset? Hoe groot mag de set zijn? Natuurlijk is de kleur niet geheel onbelangrijk. Bedenk ook dat er loungesets zijn van verschillende materialen zoals rope, wicker, aluminium, hout, polywood, silvertex, textylene…

Onze medewerkers staat u graag met deskundig advies te woord om uw perfecte loungeset uit te kiezen uit ons ruim assortiment.

Rope

Rope is hét materiaal van 2020. Tuinmeubelen met rope zijn weersbestendig, stevig én comfortabel. Daarnaast zijn ze ook nog eens origineel en trendy. Het materiaal heeft een hoge UV-bestendigheid, is erg sterk en minimaal rekbaar. Als extra troef kan het vuil en vocht er moeilijk intrekken, hierdoor is schoonmaken makkelijk.

Wicker

De meest populaire loungeset is nog altijd de wicker loungeset. Een wicker loungeset is gemaakt van een aluminium frame met daar omheen kunststof vlechtwerkdraad, genaamd wicker. Het materiaal wicker is flexibel en weersbestendig. Fantastisch is ook dat het in allerlei mooie kleurstellingen en variaties in dikte te verkrijgen is.

Aluminium

Wie houdt van een strakker design, zal de voorkeur geven aan de trendy aluminium loungesets. Deze komen in donkergrijs of wit aluminium. In 2019 zien we een verruiming van het aanbod aluminium loungesets in combinatie met teak hout. Zo geniet je van een moderne look, met de warmte van hout.

Dining

Sinds enkele jaren is er een nieuw soort loungeset in opkomst: de lounge dining set. Dit is, in tegenstelling tot de traditionele loungeset, een loungeset met een hogere tafel en een hoger zitniveau. In feite de perfecte combinatie tussen een loungeset en een tuinset, want je kan er niet alleen relaxed in loungen, maar ook comfortabel in dineren.