Parasols & Paviljoenen Terug

Parasols en Paviljoenen

Terwijl het zonnetje iets te fel schijnt, geniet je in de koele schaduw van jouw parasol of paviljoen van Multi Bazar. Wij hebben mooie en hoge kwaliteitsparasols, die perfect bij uw tuinset passen. Bovendien komen uw tuinmeubelen nog meer tot hun recht als er een passende parasol boven staat.

ZweefparasolsZweefparasols

Zeer populair zijn de zweefparasols, waarbij de steel aan de zijkant staat en de parasol helemaal vrij hangt. Hierdoor heb je meer ruimte rondom de parasol. Veel van deze parasols zijn ook eenvoudig verstelbaar en draaibaar, zodat je altijd in de schaduw zit.

PaviljoenenPaviljoenen

Ben je op zoek naar een partytent die je kunt gebruiken voor een feestje? Of eerder een mooi design voor in de tuin als zonnewering? Bij Multi Bazar heb je keuze tussen beide in verschillende afmetingen, vormen en kleuren

Parasols - AluminiumAluminium parasols

De mogelijkheden met een aluminium parasol zijn eindeloos. Vaak zijn deze kantelbaar en 360° draaibaar, waardoor ze dus beter richtbaar zijn tegen de zon. Daarnaast passen deze parasols ook bij tal van tuinmeubelen.

Parasols - HoutstokHoutstok parasols

Houd je van een klassieke of landelijke sfeer in jouw tuin, dan zijn parasols met een houten stok ideaal voor jou. Deze parasols passen optimaal bij meubelen van teakhout of honingkleurige hardhouten meubelen.

Parasol - VoetenParasol voeten

Een parasolvoet staat in door de stabiliteit van de parasol, denk er hierbij aan dat je voldoende gewicht onder de parasol plaatst als er bijvoorbeeld veel wind staat bij je in de omgeving. En bedenk of je de parasol wilt kunnen verplaatsen. Er zijn vele parasolvoeten beschikbaar, waarvan een aantal beschikken over wieltjes.

HoezenHoezen

Parasols zijn bedoeld als zonwering. Hoewel ze tegen een buitje kunnen, adviseren we ze niet als bescherming tegen regen te gebruiken. Tijdens het inklappen of opvouwen dient het doek geheel droog te zijn. Wij bieden een ruim assortiment parasolhoezen voor elke maat of vorm.

Schaduwdoeken & Pergola'sSchaduwdoeken & Pergola's

Wil je een modern alternatief voor de klassieke parasols? Kies dan voor een schaduwdoek. Ook pergola’s bieden tal van mogelijkheden om in jouw tuin te genieten van de nodige schaduw. Creëer zo een unieke buitenruimte waar het van de lente tot het najaar heerlijk vertoeven is.