Wish - Kasteel Van Rosas

€ 59,99
Special Price € 49,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ontdek de schoonheid en de magie in Disney's Wish Kasteel Rosas in deze speelset met 2 minipoppen, 1 Ster-figuur, 20 accessoires, 5 speelplekken en 3 Verrassingssterren!
- De betovering van het kasteel komt tot leven met de oplichtende koepel. Druk op de Verrassingssterren-knop en er verschijnt 2 minuten lang een sterrenhemel met een oplichtende projectie; druk opnieuw om te dimmen!
- Deze set van 2 verdiepingen, geïnspireerd op Rosas, heeft een oplichtende koepel en bevat een trappenhuis, een keuken, een bibliotheek en de werkkamer en het laboratorium van koning Magnifico!
- Schuif de Verrassingssterren-knop op de open haard omhoog en omlaag om te wisselen tussen de haard en de pannen en potten, en de ster op de laboratoriumtafel om de maatbekers te zien bewegen!
- Met maar liefst 20 accessoires, zoals meubels, etenswaren, kussens en meer, zodat kids hun favoriete magische scènes uit de geanimeerde musical kunnen naspelen en hun eigen verhalen kunnen verzinnen!
- De minipoppen Asha van Rosas en koning Magnifico zien er precies zo uit als in de film en kunnen hun middel en hun armen buigen. Zo kunnen kids niet alleen met de poppen spelen, maar ze ook in een mooie houding neerzetten!
- De poppen en speelsets van Disney Wish maken de magie van wensen voelbaar en vormen een inspirerend cadeau voor kids vanaf 3 jaar die hun stoutste dromen willen naspelen!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wish - Kasteel Van Rosas
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 884588
Catalogusnummer 123-00HPX38
Type Poppenhuis
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08845887 | 194735170005
Merk Wish
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.