Opblaaszwembaden

Een warme zomerse dag? Dan snak je vaak naar wat spelen of genieten in het water. Zwembaden zijn geschikt voor klein & groot. Zo zijn de kinderzwembadjes ideaal voor de kleinsten onder ons, deze zijn in no-time opgezet en terug weggeborgen bij kouder weer. De Easy Set zwembaden kent de typische ronde zwembaden met dikke, opblaasbare rand die iedereen wel kent. Deze recht zichzelf op wanneer deze gevuld wordt met water.

Kinderzwembaden

Een warme zomerse dag. Dat doet snakken naar wat spelen of genieten in het water. Ongetwijfeld delen jouw kinderen die mening. En dat durven ze al eens op een uitbundige manier duidelijk maken. Daarvoor is een kinderzwembad dan ook ideaal. Deze badjes zijn eenvoudig op te zetten. Daardoor kunnen ze er in een mum van tijd op los spetteren! Wordt het opnieuw wat minder goed weer, dan is het badje ook weer even snel opgeruimd.

Easy Set zwembaden

Intex Easy Set zwembaden. Je kent ze wel. Die ronde zwembaden met een dikke, opblaasbare rand. Ze zijn erg populair en daar zijn hun redenen voor. Ze zijn namelijk relatief goedkoop, maar vooral zeer eenvoudig om op te zetten. Je vult de bovenrand eerst met lucht, zorgt ervoor dat het zeil van het bad goed ligt en je vult het met water. Het zwembad recht zicht tijdens het vullen vanzelf op! De Easy Set zwembaden van Intex kan je een lange tijd laten staan, dankzij het speciaal soort PVC waaruit ze vervaardigd zijn. Dit PVC is ook erg goed bestand tegen chloor. Nog een pluspunt aan de Easy Set zwembaden is de mogelijkheid om filters en pompen aan te sluiten (patroonfiltersysteem meegeleverd). Hiermee houdt je het water schoon. Ook kan je hierop nog een systeem aansluiten om jouw water te verwarmen!