Opzetzwembaden

Een opzetzwembad laat je gans de zomer of zelfs het hele jaar door buiten staan. In vergelijking met een opblaasbaar zwembad, duurt het wel wat langer om ze op te zetten, maar eenmaal ze staan, kan je er lange tijd van genieten. Het stevigere frame zorgt voor extra stabiliteit.

Superieure kwaliteit

Intex Ultra XTR frame

Het hoogwaardige stalen frame maakt het zwembad zeer stabiel en duurzaam. Het zwembad kan snel en gemakkelijk worden opgezet. Deze zwembaden hebben een ovale-buizen-constructie, die zorgt voor een zeer stabiele basis die de grootste schommelingen in het zwembad opvangt. Dit zwembad is perfect voor mensen die zomers lang willen genieten van het kwalitatief beste en meest stevige opzetzwembad. De luxe uitstraling geeft ook nog eens een prachtig aanzien. Deze zwembaden komen met Zandfilterpomp.

XTR: verbeterd frame, dikkere liner

Wat dit bad ook onderscheidt van andere opzetzwembaden is de gepoedercoate binnenkant van de buizen. Bij de meeste opzetbaden is enkel de buitenkant van de buizen gepoedercoat. Bij de Intex Ultra Frame XTR dus ook de binnenkant. Dit beschermt de binnenkant van de buizen tegen roest. Vandaar ook dat er op de cunstructie van dit bad een jaar extra garantie wordt gegeven door Intex. Daarnaast is de liner een stuk sterker. Hier wordt dan ook 180 dagen garantie gegeven in plaats van 90 dagen.

Hoogwaardige kwaliteit

INTEX PRISM FRAME

Intex brengt met de Prism Frame zwembaden een hoogwaardige frame-constructie. Dit Intex zwembad heeft een moderne en tegelijk warme uitstraling dankzij de grijsblauwe kleur. De Intex Prism Frame zwembaden beschikken over de Super Though wanden die zorgen voor extra stabiliteit van het zwembad. Deze versterkte zijwanden zijn gemaakt van duurzaam pvc met een gerasterde polyester binnenlaag. Deze is eenvoudig te monteren aan de sterke buizen structuur van gepoedercoat staal. U heeft het zwembad binnen 45 minuten klaar om te vullen met water.

Bestway Power Steel

Met zijn zeer stevig frame en liner van ultra kwaliteit zijn de Bestway Power Steel zwembaden de ideale zomerzwembaden in uw tuin. Het frame is gemaakt van corrosiebestendig metaal, wat hem erg stevig en duurzaam maakt. Het stevige PVC en de 3-laags polyester zijwanden zorgen voor extra ondersteuning. De UV-bestendige zwembadbekleding is verstevigd met een polyester gaas en heeft een decoratieve mozaïek print. Dankzij de uiterst makkelijke set-up is je zwembad normaal gezien in 30 minuten met 2 à 3 personen klaar om te vullen.

Exit Frame Pool

Nieuw! De EXIT zwembaden hebben met hun een modern houtpatroon of stoer steenpatroon, een unieke uitstraling en zijn daarmee een èchte blikvanger in de tuin. De EXIT zwambeden zijn uitgevoerd met sterke 3-laags wanden, van PVC en polyester. Het zwarte stalen frame is extra dik met een diameter van 50mm, gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. De rechthoekige zwembaden kan je voorzien van een overkappen. De overkapping zorgt ervoor dat er geen vuil meer in het water kan komen en is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van je water, want de warmte van de zon wordt onder de kap vastgehouden. De overkapping is transparant en zeer eenvoudig te openen door geïntegreerde gasdrukveren. Ook heeft de overkapping vier opvouwbare ramen. Kortom: in weer en wind genieten van je zwembad!

Standaard kwaliteit

Intex Metal Frame

De sterke liner van de Intex Frame zwembaden bestaat uit 3 lagen: een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buitenlaag. Het witte frame van het zwembad bestaat uit robuuste buizen van gepoedercoat staal. De Intex Metal Frame zwembaden zijn makkelijk op te zetten. U heeft het zwembad in 30 minuten om te vullen met water.

Bestway Steel Pro Frame