Buiten blogoverzicht

Algemeen
Sanitair
Buitenafwerking
Meubelen
Binnenafwerking
Buitenschrijnwerk
Ruwbouw
Vloerbekleding
Domotica/Verlichting
Hernieuwbare energie
Keuken
blogposts

Maak je tuin lente-proof!

Yes! Het voorjaar komt eraan en dat betekent vast en zeker dat je wat meer tijd buiten gaat willen doorbrengen. Trek dus snel je werkhandschoenen aan zodat je straks zorgeloos in je tuintje kan genieten van die heerlijke lentezon. Lees hier alvast hoe je jouw tuin lente-proof maakt!

blogposts

Bereid je tuin voor op het mooie weer!

Het voorjaar komt eraan dus wordt het tijd om je tuin of terras gezellig aan te kleden voor het mooie weer. Tussen onze enorme keuze aan stijlen en soorten tuinmeubilair vind jij vast en zeker jouw droomtuinset!

blogposts

Houd ongedierte op afstand!

Het is lente! De zon laat zich steeds vaker zien en de gezellige terrasjes zitten weer goed vol. De lente brengt veel goeds met zich mee, maar ook een paar bezorgheden. Met de hogere temperaturen ontwaken insecten uit hun winterslaap en laat ongedierte zich weer vaker zien. Hoe voorkom je deze ongenodigde gasten?

blogposts

Maak je tuin winterklaar

De temperatuur buiten gaat omlaag. Tijd om de tuin onder handen te nemen! Volg onze tips & tricks en je bent klaar voor deze winter.

blogposts

Groene aanslag: de beste producten

De temperaturen gaan weer wat omhoog en de dagen worden langer. Het perfecte moment dus om jouw terras terug lenteproof te maken.

blogposts

Wat is Hydrofuge en welke producten gebruik je best?

Bepaalde weersinvloeden zorgen ervoor dat uw gevel het hard te verduren heeft. Zon, wind, regen, hagel en sneeuw zorgen er stuk voor stuk voor dat het metsel- en voegwerk beetje bij beetje minder weerbaar wordt.