Kotpagina

Het academiejaar start binnenkort. Voor sommigen is dit een stap naar het kotleven. Wil jij graag goed voorbereid aan jouw zelfstandig leven beginnen? Bij Multi Bazar vind je alles om jouw studentenkamer als een tweede thuis te laten voelen. De juiste tint verf op de muur of leuke decoratiespulletjes geven de juiste sfeer. Ook jouw kotfeestjes zullen legendarisch worden met lekker eten uit jouw kookgerei of cocktails uit leuke glazen.

Verlichting

Ook op kot mag de verlichting iets meer hebben dan de standaard. De townshend collectie is ideaal voor de fan van de industriële look. Nu aan verlaagde prijzen tot 18 oktober.

Producten in de kijker

Bureellamp

Studeren lukt nu nog beter met de juiste bureaulamp. Nu aan verlaagde prijzen tot 30 oktober!

Producten in de kijker

Kookpotten en pannen

De kookpotten van Beka zijn duurzaam, voor een levenslang gebruik. Ze zijn daarnaast geschikt voor alle vuren. Nu met 10 % korting. Actie geldig tot 30/10!

Producten in de kijker

Servies

De Tower-reeks van Cosy & Trendy bestaat uit beige, groene of zwarte borden en tassen die door hun vorm makkelijk te stapelen zijn. Kies voor een combo van verschillende kleuren of voor alle artikelen in één zelfde kleur. Actie geldig tot 30/10!

Producten in de kijker

Slaapcomfort

Wil jij 's nachts een goede nachtrust? Dit pakket met dekbed en hoofdkussen mag dan zeker niet ontbreken! Nu aan verlaagde prijzen tot 30 oktober!

Producten in de kijker

Interieur

Leuke meubeltjes zorgen voor een huiselijke sfeer op kot. Nu aan verlaagde prijzen tot 30 oktober!

Producten in de kijker

Sanitair

Zacht handdoeken zijn onmisbaar op kot. Nu aan verlaagde prijzen tot 30 oktober!

Producten in de kijker