Trendy op kot

Het academiejaar start binnenkort. Voor sommigen is dit een stap naar het kotleven. Wil jij graag goed voorbereid aan jouw zelfstandig leven beginnen? Bij Multi Bazar vind je alles om jouw studentenkamer als een tweede thuis te laten voelen. De juiste tint verf op de muur of leuke decoratiespulletjes geven de juiste sfeer. Ook jouw kotfeestjes zullen legendarisch worden met lekker eten uit jouw kookgerei of cocktails uit leuke glazen. Geniet nu van 20 % korting op tal van artikelen, waaronder de handdoeken van Byrklund, het Towerservies van Salt & Pepper, trendy verlichting van Eglo...

Verlichting

Op kot mag de verlichting iets meer hebben dan de standaard. Een handige bureaulamp is dan weer ideaal voor die avondjes blokken, zo lukt dat studeren nog beter! Nu aan verlaagde prijzen tot 30 september.

Elektro

's Ochtends nood aan een bakje koffie, of vind het heerlijk om samen met andere kotgenoten de gourmetten? Neem jouw eigen elektro-toestellen mee voor dat tikkeltje extra.

Kookpotten en pannen

De kookpotten van Beka zijn duurzaam, voor een levenslang gebruik. Ze zijn daarnaast geschikt voor alle vuren. In die Chef-Line pannen van Cosy & Trendy braad jij een heerlijk stukje vlees of vis. Nu met 20 % korting. Actie geldig tot 30/09!

Servies

De Tower-reeks van Cosy & Trendy bestaat uit beige, groene of zwarte borden en tassen die door hun vorm makkelijk te stapelen zijn. Kies voor een combo van verschillende kleuren of voor alle artikelen in één zelfde kleur. Actie geldig tot 30/09!

Slaapcomfort

Wil jij 's nachts een goede nachtrust? Dit pakket met dekbed en hoofdkussen mag dan zeker niet ontbreken! Nu aan verlaagde prijzen tot 30 september!

Interieur

Leuke meubeltjes zorgen voor een huiselijke sfeer op kot. Nu aan verlaagde prijzen tot 30 september!

Sanitair

Een eigen badkamertje? Richt deze dan ook naar jouw smaak in. Zo voel je jouw volledig thuis!

Handdoeken

Zacht handdoeken zijn onmisbaar op kot. Nu aan verlaagde prijzen tot 30 september!

Onderhoud

Een proper kot zorgt voor een rustige geest!

Inrichting

Houd je het graag netjes en georganiseerd? Zorg dan voor de nodige opbergkastjes.