Badkamers van Multi Bazar

  • Houd daarbij rekening met de plaats van de stopcontacten.
  • Zorg ervoor dat de ramen goed bereikbaar blijven voor een optimale ventilatie.
  • Meet alles zorgvuldig op, zodat je perfect weet hoe groot alle meubels mogen zijn.
  • Voorzie voldoende opbergruimte.
  • Denk ook na over de praktische kant. Een badkamer is liefst een ruimte die makkelijk onderhouden, opgeruimd en schoongemaakt kan worden.

Met deze zaken in het achterhoofd is de badkamer van jouw dromen snel samengesteld bij Multi Bazar.

Geniet van 15% korting op uw badkamer bij aankoop van minimum wastafel en onderbouwkast en niet geldig op promoties

Allibert

Allibert geeft u ideeën voor de samenstelling van de badkamer van uw dromen. Van een design badkamermeubel tot een plaatsbesparend bad. Ontdek alle reeksen in onze showrooms of online.

LIVO

Met Livo haalt u een handig alles-in-éénpakket in huis! Directe handgrepen in afgeschuinde uitvoering, een glanzende afwerking, een keramische wastafel, een spiegel en ledverlichting: Livo biedt alles om uw badkamer snel en eenvoudig in te richten.

Meer info

ASTON

ASTON speelt met de hoogte van de lades om praktische opbergruimte te creëren. De onderste lade gebruikt u voor grote voorwerpen, in de bovenste lade kunt u uw kleinere spullen kwijt. De ASTON-collectie trekt 100% de kaart van het authentieke met de verschillende houtafwerkingen: hout in honingkleur of vintage houtkleur.

Meer info

CAMBRIDGE

CAMBRIDGE heeft een serene en authentieke uitstraling. Het frame en de mooie afwerking met een zwart handvat geven uw badkamer een prestigieuse sfeer.

Meer info

GAYA

Het Gaya badkamermeubel van Allibert is voorzien van een wastafelblad, 2 spiegels zonder verlichting in portretformaat en 4 Soft Close lades, met daartussen een nis die voor extra opbergruimte zorgt. De afwerking in eik hamilton bezorgt je badkamer een warme uitstraling.

Meer info

FAKTORY

FAKTORY is een trendy badkamermeubel geïnspireerd op de stijl van de industriële wereld. Laat u verleiden door de combinatie van hout en metaal om uw badkamer de stijl te geven van een gerenoveerd atelier of een loft. De bijpassende accessoires werken het geheel mooi af.

Meer info

FANGORN

Geniet van een compleet badkamermeubel in één pakket! Alles is aanwezig, u hoeft uw FAST PACK alleen maar te monteren!

Meer info

MARNY

Een stijlvol badkamermeubel met slimme opbergmogelijkheden! Met de pure lijnen dankzij het push pull systeem, uitzonderlijke opbergruimte en trendy kleuren… MARNY heeft alles in huis om u te verleiden!

Meer info

PESARO

PESARO verdient een plaats in uw badkamer met een subtiele mix van een “urban style” met een chique, kosmopolitische stijl. Zijn strakke lijnen, mooie afwerking geïntegreerde handgrepen en profiel met aluminium effect stralen eenvoud en stijl uit.

Meer info

SANTIAGO

De 2 belangrijkste concepten van SANTIAGO zijn modern classicisme en contrast. Het contrast tussen ingetogen modern classicisme en het minimalisme van het meubilair dankzij de vormen en het handvat alsook het contrast tussen zwart en andere kleuren.

Meer info

SORENTO

SORENTO neemt u mee op een ontspannen en natuurlijke reis in een interieur in landhuisstijl. De handige binnenlades creëren heel wat extra opbergruimte.

Meer info

VERONE

VERONE heeft een eigentijdse stijl met zijn fijne rechte handgreep en kleuren die bij elke stijl van badkamer passen. Deze meubelcollectie heeft veel extra’s om uw badkamer te optimaliseren en praktisch in te richten.

Meer info

STRATA

STRATA, maakt meteen een statement in uw badkamer. Dit ontwerp met uitspringende fronten geeft elke ruimte diepte, met een vleugje klassieke moderniteit

Meer info

VISION

De VISION reeks combineert hout en wit op een stijlvolle manier

Meer info

FABRIKA

De FABRIKA reeks is afgewerkt met effen kasten en industriële open vakken.

Meer info

BAZIL

De BAZIL reeks heeft een strak design in een eikkleur

Meer info